بانک کشاورزی

تاریخ: 31 فروردین 1390

بانک کشاورزی آذربایجان غربی 219 میلیارد ریال غرامت به کشاورزان این استان پرداخت کرد

استاندار آذربایجان غربی گفت: محور جهاد اقتصادی در آذربایجان غربی ، بخش کشاورزی است.
جلال زاده عصر امروز در جلسه مدیران، معاونان و کارشناسان بانک کشاورزی استان که در محل سالن حوزه استانداری برگزار شد افزود: توسعه کشاورزی در آذربایجان غربی موجب رشد همه جانبه در استان شده و اشتغالزایی و شکوفایی صنعت را به همراه دارد.
وی ادامه داد: کشاورزی خصوصی ترین بخش در کشور است که با بیشترین سرمایه اولیه شخصی اجرا می شود و طبیعت و جغرافیای خاص آذربایجان غربی اجازه فعالیت گسترده در این زمینه را فراهم کرده است.
استاندار آذربایجان غربی با اشاره به تولید افزون بر چهار میلیون و هشتصد هزار تن محصولات کشاورزی طی سال گذشته در استان تاکید کرد: این میزان با وجود منابع غنی طبیعی و انسانی در سراسر استان باید تا دو برابر افزایش یابد.
جلال زاده همچنین با یادآوری فعالیت گسترده بنگاه های زودبازده در بخش کشاورزی استان خاطر نشان شد: جذب 15 هزار و 800میلیون ریال در بحث بنگاه های زودبازده در آذربایجان غربی نشان از تلاش بخش بانکی استان دارد که محوریت سرمایه گذاری در طرح های کشاورزی را تشکیل می دهد.
استاندار آذربایجان غربی همچنین خواستار گسترش فعالیت بانک کشاورزی با ارائه تسهیلات در زمینه های مختلف تولیدی در بخش کشاورزی استان شد.
مدیر شعب بانک کشاورزی آذربایجان غربی نیز در این نشست ضمن ارائه گزارشی از عملکرد این بانک در استان گفت: طی سال 89 بیش از 62 هزار و 196 فقره تسهیلات در مجموع به ارزش افزون بر سه هزار و 218 میلراد ریال در بخش های مختلف کشاورزی، از جمله زراعت، باغداری، دام و طیور، مکانیزاسون کشاورزی، شیلات ، دامداری، آبیاری تحت فشار ، خدمات بارزگانی و کشاورزی و صنایع تبدیلی در استان پرداخت شده است.
عقیل وکیلی افزود: این بانک توانسته است در پرداخت تسهیلات 123درصد برنامه تعیین شده خود را در استان محقق کند که در مقایسه با سال قبل این میزان از نظر تعداد 21درصد و از نظر مبلغ39 درصد یعنی تا 900میلیارد ریال رشد داشته باشد.
وی با یادآوری فعالیت این بانک در زمینه بنگاه های رودبازده نیز یادآور شد: از ابتدای آغاز این طرح از سال84 از دو هزار و 437 میلیارد ریال اختصاص یافته به این بانک، تعداد 19 هزار و 81طرح با اعتبار دو هزار و 113 میلیارد ریال پرداخت شود.
وی افزایش استقبال کشاورزان از بیمه محصولات کشاورزی با رشد 145 درصدی در زمینه بیمه محصولات زراعی و رشد 141 درصدی بیمه محصولات باغی را نیز از دیگر فعالیت های این بانک در استان ذکر کرد.
وکیلی گفت: طی سال 88 و 89در مجموع افزون بر 219 میلیارد ریال غرامت به کشاورزان استان پرداخت شده است.